Sinds mijn afstuderen aan het Conservatorium van Alkmaar als zangeres (pop/sessie) in 2009, geef ik les op verschillende muziekscholen.

Maar nu is het tijd voor een nieuwe stap: mijn eigen zangschool A Majeur.

Hier geef ik zangles, zowel individueel als in groepen, voor alle leeftijden en niveaus. Maar ook kan ik je helpen bij het schrijven van eigen nummers. En als je al een instrument speelt kan ik je leren hoe je jezelf begeleidt bij het zingen van je liedjes. Aan beginners geef ik pianoles.

 

Ik maak al vanaf jongs af aan muziek. Als klein meisje begon ik op de blokfluit, maar stapte al snel over op de piano. Later ging ik ook gitaar spelen.

Ik volgde jarenlang lessen en bandcursussen en nu heb ik mijn werk gemaakt van wat ik het allerliefste doe: zelf muziek maken, liedjes schrijven en mijn plezier hierin overbrengen op anderen.

 

Naast het les geven treed ik veel op. Mijn eigen nummers bracht ik eerst uit als solo artiest onder de naam Anne Wouter. Er zijn 2 EP’s verschenen: All without you en Here I am. Deze kan je beluisteren op Spotify en Itunes.

(www.anne-music.nl)

Nu treed ik op met mijn duo Woody & Cat, samen met celliste/zangeres Riekje Kattenbusch. We spelen  in het hele land. In het voorjaar van 2017 komt onze eerste cd uit. (www.facebook.com/woodyandcat)

 

Ik heb in verschillende coverbands gezongen. Op dit moment ben ik een van de backing vocals in de band Soulquake. Regelmatig speel ik mee met het trio Siberian Oxygen. Hier speel ik piano en bas en zing ik de derde stem.

 

Tijdens mijn lessen maak ik vaak gebruik van de principes uit de zangmethode EVT. Ik ben bezig aan een opleidingstraject tot Certified Master Teacher (CMT) in deze methode